Саджанці яблуні Бребурн виділяється унікальним смаком, що характеризується як солодко-винний. Справді, пікантна, винна кислинка надає неповторного смаку плодам. І залишається лише шкодувати про те, що в І з дуже довгим періодом дозрівання плодів лише найпівденніші області України підходять для вирощування цього сорту. Можливо, з появою нових клонів із значно більш раннім терміном дозрівання плодів розширяться можливості його поширення в нашій країні. Завдяки смаковим якостям він набув великої популярності на півдні Західної Європи і (особливо) в Англії. Дерево середньоросле, скороплідне та врожайне.
Плоди подовжені іноді ребристі біля філіжанки (це проявляється в регіонах з прохолоднішим кліматом) Шкірка жовта, блискуча, вкрита пурпуровими крапочками на тлі темно-червоного рум’янцю, який покриває 3/4 поверхні плода. М’якуш світло-кремовий, щільний, соковитий, ароматний, винно-солодкого, відмінного смаку. Плоди високо транспортабельні, знімальна стиглість настає у листопаді, не обсипаються. У холодильнику зберігаються до травня.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.