Плодове середня висота дерево з широкою овальною кроною. Підходить для вживання в їжу та соків. Назва сорту: «Аскольда» Дозрівання: Зазвичай «Аскольда» зривають після осені. Вживати їх оптимально на початку грудня. Колір: Яблуко міцне, пишне, круглої форми. Він жовтого кольору з яскраво вираженими відтінками рожевого або червоного заходу сонця. На гладкій поверхні «Аскольда» злегка помітний сизий наліт та світло-сірі вкраплення
Смак: Яблучко має шкірку середньої товщини. У розрізі м’якуш плода щільного кремового відтінку. Солодкий ароматний фрукт із кислими нотками. Маса 1 плода: Яблука, як правило, великі. Середня вага 1 плода складає 195 г. Терміни зберігання: У спеціалізованих сховищах фрукти зберігаються до кінця зими, якщо ж тримати їх удома, в холодильнику, їх термін триватиме до середини весни.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.